Menu

food expohttp://www.foodexpo.dk/

Rævhede Naturprodukter præsentere 3 nye produkter på Food Expo d 16-17-18 marts i Herning 

 

Rævhede Skinke 

Rævhede skinken, er en skinke lavet på de bedste danske svine skinker man kan få. De er let saltet, røget og tørret over en periode på 8 måneder. På denne måde får man en skinke fyldt med smag, lækker konsistens og en flot farve. Skinken kan bruges til tapasanretninger, forret, på et stykke brød eller blot til et godt glas rødvin.

Vildt Rullepølse

Vildtrullepølsen er lavet af svineslag og hjorteslag. Hvilket giver en unik smagsoplevelse. Kombinationen af den lette og lidt federe smag af svineslaget, og den magre og kraftige smag fra hjortekødet, harmonere fantastisk sammen. Rullepølsen er krydret med salt, peber, løg, persille og oregano. Og kogt i vildt fond, hvilket giver en endnu bedre smag.

Nordisk vildt er jo i høj grad også Haren

Alt kød der skulle gemmes i gamle dage før køl og frys blev ofte både tørsaltet og røget for at sikre holdbarheden  

Bøgerøget harelår, er en delikat spise. Før i tiden var harekød noget der tit bliver sat på middagsbordet, men sidenhen gået lidt i glemmebogen. Vi vil prøve med dette nye produkt, at få folk til igen at spise lidt mere varieret vildkød, så som harelår. Bøgerøget harelår, er tørsaltet og røget i vores gamle sten ovne over bøgeflis og tørret timian, hvilket giver en unik smag. Produktet er utrolig fedfattigt med en fedtprocent på 1-2% men fyldt med flerumættet fedtsyre, hvilket vildt jo er i højgrad. Harelårene er udbenet og puttet i net, hvor skanke benet stadig sidder på, hvilket giver et regulær stykke kød, men stadig med udseende som en kølle.

Pressemeddelelse 

Det blev Rune Lunde Havgaard fra Rævhede Naturprodukter, der løb med årets Danmarksmesterskab for slagterlærlinge 2014.

Guldet var en kendsgerning efter 3 hårde og spændende dage i Gigantium Aalborg, hvor 42.000 mennesker var forbi for at se de 10 dygtigste inden for hvert fag. 

Slagteruddannelsen er blevet moderniseret på den gode måde - det handler ikke kun om at kunne skære præcist og flot efter bogen, det handler i høj grad også om anvendelighed af den udskæring man laver samt evnen til at vejlede kunden i, hvordan det bliver en smagsoplevelse hjemme i kundens eget køkken. 

For at kunne bedømme disse færdigheder, er der i dag lagt stor vægt på slagterens egne evner indenfor kokkenes verden. Skills 2014 blev derfor også en stor gastronomisk oplevelse, både smag og helhedsindtryk af de tilberedte kødstykker viser at fremtidens slagter også er en dygtig kok. 

Skills 2014 viser med alt tydelighed, at der er stor faglig stolthed blandt de unge og at fremtidens faglærte skal kunne bruge både hænder og hoved

 

Se udsendelsen fra Tv2 Nord her: 

http://www.tv2nord.dk/arkiv/2014/1/25" target="_blank" style="font-weight: inherit; text-decoration: underline; color: blue; cursor: pointer;">http://www.tv2nord.dk/arkiv/2014/1/25

http://www.tv2nord.dk/arkiv/2014/01/24?video_id=45739&autoplay=1

 

elite-smily

Login or Registrer

logo