Menu

hjorte medister

Hjortemedister

Ikke kogt, i bakke

Hjortemedister er en medister med meget kød. Det giver et helt anderledes produkt end medister med svinekød, og egner sig til den lidt mere fedtfattige juleanretning.

Perfekt supplement til julebordet.

 

hjorte mørbrad

Kronhjortemørbrad

Finpudset

Kronhjortemørbraden er det produkt vi får mest ros for, og som alle kan lave med et super godt resultat.

Prisen for det bedste kød fra kronhjorten er forholdsvis høj, men i forhold til produktets kvalitet meget rimelig.

Vi mener, at når vore egne venner altid siger, at vi ikke skal finde på noget nyt til næste gang, så betyder det at menuen var tilfredstillende.

 

hjorte filet

Hjortefilet

Finpudset til sølvhinde

Hjortefilet er restauranternes favorit. Det er altid mørt, og størrelsen gør det muligt at skære det ud som kokken helst vil anrette og servere det på tallerkenen. Da tilberedningen er meget enkel, bliver fileten i dag brugt som alternativ til dyreryg.

 

hjorte kolle

Hjortekøllesteg

I net, skåret af klump eller yderlår 

Hjortekøllesteg er vores mest sikre familieret. Det er altid lækkert, det kan tilberedes både rødt, medium og gennemstegt. Der er ikke mange gram fedt i kødet, og det perfekte resultat opnås ved en stegning til kernetemperatur på højst 68°

Køllestegen anvendes også som roastbeef og er særdeles lækker på middagsbordet - dagen efter evt. som kold roastbeef.

Perfekt til en familie på 4

 

kolle bof

Hjortekøllebøf

Skåret af tyksteg eller inderlår

Hjortekøllebøfferne er vores ubetingede største succes. Det er nemt, det er ligeså billigt som det bedste oksekød, det er mørt og det er særdeles velsmagende. Sammen med vores vildtfond og vildtkrydderi udgør det kernen i Rævhede Naturprodukter.

 

rg-Hjorte-k lle

Røget Hjortekølle

Tørsaltet, bøgerøget og lufttørret

Hjortekøllen har de samme egenskaber som hjorteinderlår, dog således at der er lidt flere muskeladskillelser i dette produkt frem for i inderlåret.

 

rg inderlaar

Hjorteinderlår

Tørsaltet, bøgerøget og lufttørret

For dette produkt har vi igennem årene modtaget mange anerkendende priser. Hjorteinderlår er især anvendt til en perfekt forret sammen med en frisk salat eller æggestand med purløg, men kan også serveres med honningmelon eller blancherede grønne asparges. Kødet er meget mørt, fordi kødet er velhængt, det er tørsaltet, lufttørret og bøgereøget, en proces der tager min. 14 dage.

Perfekt til f.eks. forret (rigelig til 6 pers.)

 

hjorte-pate

Hjortepaté

m/cognac og krydderi

Cognac-/hjortepaté er nok også at tage munden for fuld, idet vi i dag ikke tilsætter spiritus, men udelukkende cognac-essens. Patéen udmærker sig ved at være fedtfattig i forhold til generelle patétyper, idet hjortekød har et meget lavt indhold af hjortefedt. 

hvidl g-spege

Hjortespegepølse  m/hvidløg

Max. 10% fedt

Hjortespegepølse m/hvidløg er typisk børnenes favorit. En forholdsvis mild pølse, hvor det stadig er kødet, der er i centrum.

hj timian

Hjortespegepølse med timian

Max. 10% fedt

Hjortespegepølsen med timian er den mest krydrede spegepølse vi har, en rigtig "voksen" spegepølse med en fin balance mellem den bastante hjortesmag og friske timian.

 

elite-smily

Login or Registrer

logo