Caviar fra Giaveri
Giaveri har i årevis leveret råvaren til de største og mest kendte caviarhuse i verden. Giaveris størfarm ligger tæt ved Venedig i Italien, hvor de lige mellem bjergene og havet har de fundet den perfekte beliggenhed med intet mindre end 25 naturlige kilder der alle løber igennem anlæggene og dermed sørger for at vandet altid er rent og krystal klart. Kilderne leverer sågar også vandet til den berømte italienske kildevand, San Benedetto.
White Sturgeon er en størart der stammer fra Amerika og bliver kaldt den hvide stør pga. den hvide farve på bugen. Den hvide stør kan blive over hundrede år gammel og opnå en vægt på 400-500 kg.
- Støren er 6-8 år ved slagtning.
- Rogn-størrelse fra 2.7-3.0mm.
- Smagen er letsaltet med en delikat sprødhed.
- Farven er helt mørk med få grå nuancer.
Oscietra caviaren anses som en af de fineste typer caviar. Caviaren er utrolig smuk i æggene og farven går fra den mørkebrune nuance helt over i den helt gyldne glød. Smagen er meget dyb og efterlader noter af nødder, smør og en let frugtdreven smag med en mild antydning af salt. Den latinske betegnelse for Oscietra støren er Acipenser Gueldenstaedtii og bliver også kaldt for den russiske stør eller diamant støren pga. de små diamant formede pletter langs ryggen.
- Støren er 9-12 år ved slagtning.
- Rogn-størrelse fra 2.9-3.1mm.
- Smagen er blød, nøddeagtig og rund.
- Farven er gylden mørkebrun.