Marineret hjortebov
Til 4 personer
Ingredienser
Ca. 1 kg hjortebov
- Marinade
- ½ fl. rødvin
- 1 dl salatolie
- 2 løg skåret i kvarte
- 8 stk enebær
- 10 stk peberkorn
- 2 tsk salt
- 75 g smør
- 2 dl siet marinade
- 2 dl hjortebouillon
- 175 g mel
- 2 dl fløde
Sådan gør du
Marinaden røres sammen og kødet marineres og lægges på køl i ca. 6 timer. Kødet skal vendes et par gange mens det trækker. Efter kølningen afdryppes kødet og gnides med salt. Smøret smeltes og brunes i en gryde. Marinaden og vand hældes ved og kødet skal småkoge i ca. 1½ time eller til det er mørt. Skyen hældes fra, jævnes og fløden tilsættes, smages til med salt og peber. Hertil serveres hvide kartofler samt asier eller drueagurker.
Velbekomme!
Rævhede Naturprodukter