Kastaniefyldt hjortekølle

med kartoffelgratin

Til 4 personer

Ingredienser

  • 1,5 kg udbenede hjortekøller
  • 2 tsk tørret rosmarin
  • 2 stk tørret estragon
  • 150 g kastaniepuré
  • 2 dl piskefløde
  • 2 skiver sandwichbrød uden skorpe

Sådan gør du

Salt og peber
Kastaniepuré og smulret sandwichbrød blandes godt med piskefløden.
Rosmarin og estragon blandes i massen. Smages til med salt og peber.

Fyld hjortekøllen med kastaniemassen og ombind. Varm ovnen op på 200°C.

 

Køllebøf

  • 4 hjorte køllebøffer
  • 2 ½ dl. Vildtfond
  • 2 dl. Vand
  • 2 ½ dl. Piskefløde
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Engelsk sauce
  • 1 lille glas tyttebærsyltetøj
  • 250 g. champignons
  • 1 stort bdt. Broccoli
  • Margarine
  • Vildmosekartofler
  • Persille

Sådan gør du

De 4 steaks bankes let, krydres med salt og peber og brunes 2 min. på hver side og steges færdig i varm ovn ved 200°C, i ca. 5-7. ved denne fremgangsmåde vil steaken være medium stegt. Kom fonden i en gryde sammen med fløde og vand, og lad det koge i ca. 5 min. saucen jævnes og justeres med kulør, krydres med salt og peber. Champignonerne renses og skæres i kvarte og ristes i margarine, saucen sigtes over svampene og tyttebær kommes i sammen med Engelsk sauce og citronsaft, og koges yderligere ca. 5 min. 

Velbekomme!

Rævhede Naturprodukter

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson