Farseret hjortebov

med baconkartofler, peberragout og hvidvinssauce

Til 4 personer

Ingredienser

Fyld

 

Sauce

Sådan gør du


Fyldet røres sammen og smøres på boven, kødet rulles ikke for fast sammen og holdes sammen med kødpinde. Stegen lægges i et ildfast fad, hvidvin og vand hældes ved, stilles i ovnen ved 180 grader i ca. 1 time, eller til kødet er mørt. Skyen hældes fra og skummes for fedt, koges op, fløde kommes i. Smages til med salt og peber, kan evt. jævnes lidt, hvis den er for tynd.

 

Baconkartofler

Sådan gør du


Skræl kartoflerne og rul en skive bacon omkring. Læg kartoflerne i et ildfast fad ikke for tæt.
Sæt det i ovnen på risten ved 200 grader i ca. 50 minutter. Pensel kartoflerne med det afsmeltede fedt under stegningen. Krydres med paprika.

 

Peberragout

Sådan gør du
Peberfrugterne renses og snittes fint, løget pilles og snittes, kernehuset tages ud af æblet og skæres i tynde både.
Smørret brunes på panden, løget svitses blank, peberfrugterne og æblet svitses med og det krydres med salt og peber.

 

Bon appetit

Rævhede Naturprodukter 

Udskriv