Helstegt hjortefilet

med løse ris, ristede frugter og karrysauce

Til 4 perosner

Ingredienser

 

Sauce

Fileten brunes godt af i smør i en gryde og krydres med salt. Kødet pakkes i alufolie og lægges i et ildfast fad, som steges i ovn i 20 – 30 min. ved 200 grader, til kødet er mørt.Til sauce svitses løgene i smør sammen med karry og paprika. Mel drysses over og bouillon hældes ved sammen med de revne æbler. Saucen koges godt igennem, fløde tilsættes og der smages til med salt og peber. Lige inden serveringen røres skyen fra kødet i saucen.

 

Ristede frugter

Bananerne ristes i smør på panden, ligeledes gør ananas. Ved servering anrettes frugterne ved siden af kødet. De kogte løse ris, blandes med 1 spsk. sød soya inden servering.

 

Bon appetit!

Rævhede Naturprodukter

 

Udskriv