Svinemørbrad salat - Eller som forret
Ingredienser
1 stykke røget svinemørbrad ca. 200 g
1/2 honningmelon
1 spsk. mozzarella
1 håndfuld mandler
2 spsk. honning
75 g. rucolasalat
75 g. feldsalat
God oliven olie
Salt og peber
Sådan gør du
Skær honningmelonen i mundrette stykker, samt riv den friske mozzarellaost i rustikke stykker. Skær svinemørbrad i tynde skiver med en skarp kniv, evt. kom den i fryseren i ca. en halv time, dette gør kødet lidt mere fast at skære i. Masser olivenolien, salt og peber ind i salaten. Rist mandlerne på en pande med mellemhøj varme et par minutter, tilsæt så honningen. Lad dem køle af på en tallerken. Nu er det tid til at anrette. Læg det hele på en tallerken lidt rustikt og slut det af med en anelse mere god olivenolie og peber. Retten har en fantastisk balance mellem forskellige tekstur, samt det søde og det saltede.