Røget svinemørbrad forret

Svinemørbrad salat - Eller som forret  

Ingredienser 

1 stykke røget svinemørbrad ca. 200 g

1/2 honningmelon

1 spsk. mozzarella

1 håndfuld mandler

2 spsk. honning 

75 g. rucolasalat

75 g. feldsalat

God oliven olie

Salt og peber

 

 


Sådan gør du

Skær honningmelonen i mundrette stykker, samt riv den friske mozzarellaost i rustikke stykker. Skær svinemørbrad i tynde skiver med en skarp kniv, evt. kom den i fryseren i ca. en halv time, dette gør kødet lidt mere fast at skære i. Masser olivenolien, salt og peber ind i salaten. Rist mandlerne på en pande med mellemhøj varme et par minutter, tilsæt så honningen. Lad dem køle af på en tallerken. Nu er det tid til at anrette. Læg det hele på en tallerken lidt rustikt og slut det af med en anelse mere god olivenolie og peber. Retten har en fantastisk balance mellem forskellige tekstur, samt det søde og det saltede. 

Udskriv