forårssalat med dådyrkølle

Frisk forårs salat med bøgerøget dådyrkølle

Ingredienser 

Til 4 personer

1 stk bøgerøget dådyrkølle, ca. 300 g. 
fra Rævhede Naturprodukter

150 g. rucolasalat

1-2 søde kartofler

125 g. frisk mozzarella 

Balsamico efter præference

Friskkværnet sort peber

Olivenolie

1 håndfuld mandler


Sådan gør du

Start med at prikke huller i de søde kartolfer og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i cirka 30-40 min i oven ved 180 grader. Læg dådyrkølle i frysern i cirka en halv time for at gøre den mere skærefast. Dryst lidt olivenolie over rucolasalaten, samt friskkværnet peber, anret på et serveringsfad. Når de søde kartofler er bagt, kan du let pille skindet af dem. Skær dem i mundrette stykker og lad dem køle lidt af. Skær dådyrkøllen i tynde skiver og anret dem ovenpå salaten, sammen med de søde kartofler. Riv en kugle frisk mozzarella i rustikke stykker og læg overpå. Slut salaten af med knasende mandler, mere frisk peber og dryp lidt basamico over. 

Udskriv