antipasto røget lammekølle 3

Frisk forårs salat med bøgerøget dådyrkølle

Ingredienser 

Til 4 personer

1 stk bøgerøget lammekølle, ca. 300 g. 
fra Rævhede Naturprodukter

25 g. rucolasalat

100 g. Manchego ost

125 g. soltørrede tomat pesto

125 g. stenfri oliven 

1 stk. flutes


Sådan gør du

Start med at bage dit brød. Skær tynde skiver af lammekøllen og gør det samme med Manchego osten. Når brødet er bagt færdigt, skær også det i tynde skiver. Sammensæt de små bidder ved først at smøre et lag af soltørrede tomat pesto på brødet, dernæst lidt rucolasalat, sammen med de tynde skiver af lammekøllen. Brug en tandstik til at sammensætte oliven og Manchego osten og stik det i midten af det lille brød. Nyd en kraftig rødvin. 

Udskriv