Salat med vildtkød og urtedressing
Ingredienser
Til 2 personer
1 pk. hjortekølle bøffer
2 tsk. Grøn vildt-krydderi
1 lille rødløg fint hakket
2 dl. speltkerner eller perlebyg
1 hvidløg
1 stor håndfuld friske urter
(Evt. persille, mynte og koriander)
2 dl. neutral yoghurt
2 spsk. citronsaft
2 pære skåret i fine snitte
125 g rucola
God olivenoile
Salt og peber
Sådan gør du
Start med at koge speltkernerne efter anvisningen, så de kan få lov til at køle af inden de bliver vendt i salaten. Hak urterne og hvidløget fint og bland det sammen med den neutrale yogurt, citronsalt, salt og peber. Steg bøfferne over mellemhøj varme ca. 3-4 minutter på hver side. Krydre dem med salt, peber og Grøn vildt-krydderi. Lad bøfferne hvile imens du sammensætter resten af salaten. Bland rucola, speltkerner, rødløg og pære sammen med lidt olivenolie, salt og peber. Skær kødet ud i tynde skiver og server overpå salaten sammen med urtedressing.