hjorte køllebøf salat for hjemmeside

Salat med vildtkød og urtedressing

Ingredienser 

Til 2 personer

1 pk. hjortekølle bøffer

2 tsk. Grøn vildt-krydderi

1 lille rødløg fint hakket

2 dl.  speltkerner eller perlebyg

1 hvidløg

1 stor håndfuld friske urter

(Evt. persille, mynte og koriander)

2 dl. neutral yoghurt

2 spsk. citronsaft

2 pære skåret i fine snitte 

125 g rucola

God olivenoile 

Salt og peber

Sådan gør du

Start med at koge speltkernerne efter anvisningen, så de kan få lov til at køle af inden de bliver vendt i salaten. Hak urterne og hvidløget fint og bland det sammen med den neutrale yogurt, citronsalt, salt og peber. Steg bøfferne over mellemhøj varme ca. 3-4 minutter på hver side. Krydre dem med salt, peber og Grøn vildt-krydderi. Lad bøfferne hvile imens du sammensætter resten af salaten. Bland rucola, speltkerner, rødløg og pære sammen med lidt olivenolie, salt og peber. Skær kødet ud i tynde skiver og server overpå salaten sammen med urtedressing. 

Udskriv