hjortefilet hjemmeside

Vildtfilet med ærter francaise

Ingredienser 

Til 4 personer

600 g. hjortefilet fra Rævhede 

150 g. tørsaltet bacon i tern fra Rævhede

1 stk. hjertesalat

150 g. perløg 

300 g. ærter 

1 bdt. asparges

1 bdt. nye danske gulerødder

50 g. smør

En håndfuld frisk mynte og persille

100 ml. bouillon 

Grøn vildtkrydderi fra Rævhede 

Salt og peber

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180 grader almindelig oven. Start med at brune hjortefilet af på en pande med lidt smør og olie. Krydre med salt, peber og vildtkrydderi ved mellemhøj varme, omkring 3 min. på hver side. Kom kødet i ovenen i 10-12 min. Steg baconternene let sprøde, hvorefter du tilsætter perleløgene, asparges og gulerødderne sammen med bouillionen og lad simmer i 3-4 min. Tag panden af varmen hvorefter du tilsætter smørret, hjertesalat bladene, ærterne, friske persille, mynte og vend alt sammen. Smag til med salt og peber. 
Efter at hjortefileten har hvilet i omkring 5 min kan du skære det i skiver. Server med nye kartofler, vendt i smør, citronsaft og friske urter. 

Udskriv

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson