Carpaccio

Nordisk carpaccio af hjort

Lækker og nem forret/mellemret som kan forberedes i god tid og smager som en drøm!

Til 4 personer


Ingredienser

råsyltede rødløg

Sauce

Har man god tid, forberedes dette dagen før. Dette er dog ikke et must!

Hjortefileten afpudses og rulles evt. i peber eller friske urter. Derefter rulles den ind i et stykke madlavningsfolie, således at formen er helt rund. Fileten fryses nu til dagen efter.

Hjortefilen afpudses og brunes hård hele vejen rundt, dette må maks. tage 1 min. Rugbrødet skæres i tern og brunes i smør til det er helt sprødt, og drysses med lidt havsalt. Kålet snittes og ristes på panden med lidt smør i ca. 2 min til det får en flot gylden farve. Alle ingredienserne til saucen blandes sammen og smages til. Fordel saucen på 4 tallerkener og smør den ud.

Hjortefileten skæres i tynde skiver og lægges på tallerkenen så saucen er dækket. Fordel derefter kål, rugbrødstern og de syltede løg på tallerkenen. Riv lidt ost groft over anretningen, og giv til sidst retten et skvæt af urteolien og en ordentlig omgang salt og peber.

Velbekomme fra Rævhede Naturprodukter

 

 

 

Udskriv