Hjortesteak på pande eller grill
Til 4 personer
Ingredienser
- 4 hjortesteak á 170 gram
- 25 gram smør, margarine eller olie
- groft kværnet peber
- salt
- rosmarin eller basilikum
- ½ dl vand eller fond
- 1 dl piskefløde
- 250 champion
- 150 gram æbler
Sådan gør du
Kødet steges i ca. 1 min. på hver side i det brunede fedtstof, krydres med salt, peber evt. rosmarin eller basilikum, steges færdig i ca. 2 – 5 min. afhængig af om kødet skal være rødt, medium eller stegt igennem. Kødet tages op, snittede champignon og æblefileter tilsættes og serveres sammen med kødet, panden kan koges af med fløde. Creme fraiche, lidt bouillon eller vand.
Serveringsforslag
Små persillekartofler, løse ris eller pasta, anrettes som tallerkenret eller fadservering.
Bon appetit!
Rævhede Naturprodukter