Oksekød

dansk gammel malkeko

Dansk luksus mellemfilet af gammel malkeko

Smagfuld, marmoreret dansk oksekød i højeste kvalitet

Koen vil normalt være 6 + år når den går på "pension" fra at være malkeko. Herefter får den lov til at gå og blive fedet op, hvilket normalt tager imellem 6 måneder til 2 år. Dette vil gøre at den opnår dens perfekte "huld"

Vi tørmodner kødet, først på krog og derefter i tørmodningsposer for at opnår den bedste smag og fasthed i kødet.  

 

dansk ribeye

Dansk ribeye krogmodnet og tørmodnet 

Ribeye bøffer fyldt med oksekød smag 

Først modner vi kødet på krog i 3 uger, for derefter at tørmodne det yderligere i 6 uger i tørmodningsposer. Dette gør, at kødet opnår en vis fasthed, hvilket gør det lettere at karamelliser bøffen (vand fordamper, som gør kødet mere koncentreret)

Marmoreringen i kødet samt modningsprocessen gør dette stykke kød til noget helt specielt. 

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson