En verden af specialiteter og delikatesser

Rævhede Naturprodukter 

Efter mange år som jægersoldat valgte Jimmy Lunde Havgaard i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset. Orloven blev brugt på at istandsætte og starte dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter.

 

Rævhede Naturprodukter har specialiseret sig i stort set ALT hvad hjertet kan begære indenfor vildt – fra både ind- og udland.

Vi startede med det mål og ønske at fremstille kvalitetsvarer baseret på vildtkød samt at give forbrugerne et alternativ, når det gælder udbuddet og udvalget af kvalitetsfødevarer på det danske marked. Og samme mål og ønske har vi den dag i dag.

 

Vi har kvalitetsudskæringer af fersk vildtkød – f.eks. dådyr, krondyr, vildsvin, lam, bison mv. og stor erfaring i at fremstille div. pålægs- og charcuterivarer efter gammeldags håndværksmæssige produktionsprincipper, f.eks. dådyrspegepølse m/timian, vildsvinerullepølse osv.

 

I 1991 fremstillede vi den første hjortespegepølse og siden da er der sket meget.

 

I dag fremstiller vi bl.a.:

- Fersk vildtkød – f.eks. hjort, vildsvin, muflon, kudu, lam, struds mv.
- Traditionel koldrøgning i stenovn – f.eks. kølle, yder- og inderlår, spegepølser
- Pølsemagerivarer – f.eks. rullepølse og div. varianter af spegepølser

Vi har gennem årene modtaget adskillige priser for vore specialiteter – som alle fremstilles med respekt for gode gammeldags håndværksmæssige traditioner.

Udover vort eget sortiment har vi valgt at forhandle kvalitetsvarer og specialiteter fra andre producenter – f.eks. brød fra firmaet Panesco, ost og smør fra små danske mejerier som f.eks. Aabybro Mejeri og Ingstrup, danske special-honninger fra Anders Glob, Læsø sydesalt og meget mere...

Vi deltager og arbejder aktivt i forskellige sammenhænge både erhvervsmæssigt samt på det politiske plan for at fremme mulighederne for nicheproducenter til at producere og afsætte sine specialiteter på det danske marked – et marked som ofte domineres af ”de store” aktører på fødevareområdet.

Vi ønsker at bevare Rævhede Naturprodukter som en nichevirksomhed, der producerer fødevarer af høj kvalitet. Dernæst ønsker vi gennem fortsat udvikling – dels af virksomheden – dels gennem samarbejde med andre dygtige og engagerede nicheproducenter – at være med til at give forbrugerne flere reelle valgmuligheder når det gælder sunde, smagsfyldte og ernæringsrigtige produkter.

 

Vore varer forhandles forskellige steder i landet – se under ”forhandlere” 

Derudover byder vi dagligt velkommen i vores Gårdbutik.

Skulle du have brug for yderligere oplysninger eller inspiration til f.eks. en festmenu – skriv til os på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 98 24 31 23

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne

Rævhede Naturprodukter har modtaget økologisk arealtilskud. Det har stor betydning for os, at vi har haft mulighed for, at lægge om til økologisk jordbrug. Det betyder, at hovedparten af det foder vores dyr spiser kommer fra egne marker. 


Rævhede Naturprodukter deltager i Projekt Kvantespring. Løbende fra 03/12-2018-31/10-2019. Støttet af FFI Growth 

Logo

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson