Charcuteri

bresaola

Bresaola

Bresaola er lufttørret okseinderlår som har modnet i tre-fire måneder, indtil den er helt fast og får en dyb rød farve. 

Bresaolaen er fantastisk god som forret eller på et charcuteri bræt. Server den fx i en carpaccio med rucola og parmasan, skåret i ultra tynde skiver.

Fennikel salami

Fennikel salami

Fennikel salami lavet på gammeldags maner. Har en flot struktur og raffinerede smag af fennikel.
Vores salamier er naturligt modnede med skimmelkulturer, som giver en helt unik smag.

Skæres i tynde skiver for en delikat og smagfuld oplevelse.

Salamien egner sig godt til de fleste og kan serveres både i forretter, anti-pasti tallerken eller på et charcuteri bræt.

Luftørret nakke

Lufttørret nakke

Lufttørret nakke er udviklet efter gammeldags håndværksmæssige produktionsprincipper.

Det lufttørret nakke har en helt unik smag. Det faste kød, bliver som smør når det skæres silketyndt. Det fremtræden fedt kendetegner den enestående smag, som er fyldig og rund. Et produkt som skal opleves.

Lufftørret skinke

Rævhede skinke

Rævhede skinken er igennem en innovativ og ny modningsproces udviklet helt unikt.

Skinken har en dyb og kraftfyld smag, med undertoner af fermentering.

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson