pastapuderKøllebøf med pastapuder

Til 4 personer

Følg videovejledningen nedenfor

 

 

 


DET SKAL DU BRUGE

  • 1 pk. pastapuder med svampe, håndlavede fra Temporin
  • 100 g smør fra Øllingegaard
  • 4 stk. køllebøffer fra Rævhede Naturprodukter
  • Vildtkrydderi fra Rævhede Naturprodukter
  • Salt
  • 200 g af slagterens hjemmerøgede bacon i tern 
  • 2 dl vildtfond fra Rævhede Naturprodukter
  • 3 dl fløde
  • Frisk timian
  • Peber

 

SÅDAN GØR DU

  1. Start med at komme pastapuderne i kogende vand med lidt salt - de skal cirka have syv minutter.

  2. Kom en god klat smør på en varm pande og læg dine køllebøffer på. Strø et godt lag vildtkrydderi over bøfferne og giv dem lidt salt.

  3. Kom bacontern på panden ved siden af bøfferne. Når bøfferne er brunet godt af og baconen har taget farve, kommer du vildtfonden på panden og koger den ind til halvdelen. Herefter tilsættes fløden. De færdigkogte pastapuder løftes over i flødesaucen, så de kan tage smag fra retten og koge endnu mere ind.

  4. Pluk en masse frisk timian ud over panden, og krydr med salt og peber. Det er i øvrigt vigtigt, at vildt kød ikke bliver gennemstegt. Det skal være rødt inden i, ellers bliver det sejt.

  5. Anret dine køllebøffer i et stort fad, kom pastapuderne over og hæld flødesaucen ved. 
    Det er nem aftensmad på under 10 minutter.

Vi anbefaler rødvinen 2008 Cairanne, Le Pavillon des Courtisanes, Jean Luc Colombo.

Velbekomme!

Udskriv

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson