skank2

Hjorteskank

Langtidsbraiseret i mørk øl og urter

Hjorteskank, ca. 600 g.


Sådan gør du

Kødet krydres med salt, peber og vildtkrydderi.

Brunes godt af i en tykbundet gryde i ca. 5-10 min.

Læg 2 kviste timian og 2 blade laurbær ved skanken samt rodfrugter (gulerod, pastinak, løg, selleri…)

Hæld en halv liter mørk øl (eller vildtfond ved), lad det koge op og skru herefter ned til simrevarme.

Lad retten stå og simre i ca. 2 timer under låg eller indtil kødet er mørt.

Smag sovsen til med salt, peber og ribsgele. Saucen kan evt. sies og jævnes.

Server evt. med kartoffelmos eller selleri/jordskokke purè. 

Udskriv

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson