Indisk inspirerede vildsvin
Til 4 personer
Ingredienser
400 g. vildsvin tern
fra Rævhede Naturprodukter
3 spsk. olie
1 stort løg
3 store kartofler
3 fed hvidløg
1 dåse let kokosmælk
1 rød chili
1 cm. revet ingefær
1 kanelstang
1 spsk. mel
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. spidskommen
1 tsk. rød vildtkrydderi
fra Rævhede Naturprodukter
1 tsk. kanel
2 tsk. graham masala el. andet karry pulver
Salt og peber
Sådan gør du
Start med at komme olien i en støbejernsgryde, og varm det godt op. Drys melet over kødet sammen med lidt salt og peber. Steg kødet på panden, så den får en god stegeskorpe på alle sider. Fjern kødet fra panden. Kom herefter de snittede løg på panden indtil de er bløde og tilsæt så kokosmælken og bring det i kog. Lad det simre ved lav varme i ca. 2 timer, eller indtil kødet er mørt. Server med ris, naan brød og frisk koriander.
Bon Appetit.
Rævhede Naturprodukter.
Anne Katrine Havgaard