Vildtragout af hjortekød i tern
Til 4 personer
Ingredienser:
400 g. hjortekød i tern
fra Rævhede Naturprodukter
1 spsk. mel
2 spsk. Olie
3 stilke bladselleri
3 store gulderødder
3 store kartofler
6 cherry tomater
1/2 bdt. frisk timian
1 fl. vildtfond
fra Rævhede Naturprodukter
2 spsk/ original vildtkrydderi
fra Rævhede Naturprodukter
1 spsk. tomatpure
2 dl. rødvin
1 håndfuld frisk grønkål
salt og peber
Sådan gør du
Start med at komme olien i en tyktbundet gryde og steg det let meldrysset hjortekød i tern på panden, så det får en flot stegeskorpe. Krydre kødet med salt, peber, tomatpure og det orginal vildtkrydderi. Skær grønsagerne i lige store stykker og kom dem i gryden. Sauter i fem minutter, tilsæt så rødvinen og kog det ind i nogle minutter. Hæld fonden i gryden, så alt er dækket, ellers tilsæt lidt vand. Lad det simre i 1 time, eller intil kødet er mørt. Slut retten af med at vende det friske grønkål og timain i. Server med en mos af kartofler, selleri og frisk timain.
Bon Appetit.
Rævhede Naturprodukter.