hjortekølle med cremede kartofler

Hjortekølle - En ret til hele familien

Ingredienser 

Til 4 personer

1 stk. hjortekølle ca. 600 g.
fra Rævhede Naturprodukter

8-12 skiver tørsaltet bacon
fra Rævhede Naturprodukter

1 stor bdt. grønne asparges

1 fl. vildt fond
fra Rævhede Naturprodukter

Vildtkrydderi original og rød
fra Rævhede Naturprodukter

1 løg

1/4 fløde

Oliven olie

Salt og peber

Chutney 

Parmesan 


Sådan gør du

Start med at gnide hjortekøllen ind i olivenolie, salt, peber og de to forskellige vildtkrydderi. Brun den af på pande, så den får en flot farve. Kom i ovnen ved 160 grader i cirka 40 min eller indtil at den har en kernetemperatur mellem 56-60 grader(rosastegt), da den vil stige lidt imens den får lov til at trække i omkring 15 min. Når køllen er kommet i ovnen, start med at sautere løget sammen med 2 spsk. vildtkrydderi. Tilsæt fonden og fløden og lad det koge op, derefter skrue ned for varmen og lad det simmer imens du venter på dyrekøllen. Skær tynde skiver af det tørsaltet bacon og vikkel det rundt om 2-3 grønne asparges, riv parmesan over og sæt i ovnen i ca. 15 min. Anret retten med hjortekøllen, vildtsaucen og de bacon viklet asparges sammen med en fransk kartoffelgratin og lidt chutney. 

Udskriv

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson