Hjortekøllebøf

Hjorte køllebøf - Lækker middag for to

Ingredienser 

Til 2 personer

1 pakke køllebøf
fra Rævhede Naturprodukter

1-2 rødbeder

1 bdt. asparagus

1 løg

8 kartofler 

1 fl. vildtfond
fra Rævhede Naturprodukter

1 brev orginal vildtkrydderi
fra Rævhede Naturprodukter

Parmesan ost 

1/4 fløde

Olie

Salt og peber

Evt. ribsgele


Sådan gør du

Start med at lave vildtsaucen, så den kan få lov til at stå og simmer, imens du laver resten af maden. Snit løget fint og sautere det er et par minutter, før du drysser 1 spsk. vildkrydderi over løgene. Efter 1 min. hældes vildtfonden i sammen med fløden. Bring det i kog, hvorefter det får lov til at stå og simmer ved lav temperatur. Dette kan også med fordel gøres dagen før eller om formiddag, det vil kun give en mere kraftfuld sauce. Nu er det tid til at gøre dine kartofler klar ved at skrælle og snitte dem halvvejs ned igennem kartoflen. Pensel dem med en olie marinade lavet på salt, peber og 1 tsk. vildtkrydderi. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 min, alt efter størrelse. Skræl nu rødbeden og skær den i tynde skiver, kom det sidste marinade over dem i et ildfast fad og ind i ovnen. Læg dine asparagus i et ildfast fad sammen med lidt salt og parmesan over og kom dem i ovnen når kartoflerne har 5-10 min. igen. Til sidst steges bøfferne med lidt salt, peber og vildtkrydderi i ca. 3-4 min på hver side. Smag vildtsaucen til med evt. lidt ribsgele og anret retten. 

Udskriv

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson