forårssalat med dådyrkølle

Frisk forårs salat med bøgerøget dådyrkølle

Ingredienser 

Til 4 personer

1 stk bøgerøget dådyrkølle, ca. 300 g. 
fra Rævhede Naturprodukter

150 g. rucolasalat

1-2 søde kartofler

125 g. frisk mozzarella 

Balsamico efter præference

Friskkværnet sort peber

Olivenolie

1 håndfuld mandler


Sådan gør du

Start med at prikke huller i de søde kartolfer og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i cirka 30-40 min i oven ved 180 grader. Læg dådyrkølle i frysern i cirka en halv time for at gøre den mere skærefast. Dryst lidt olivenolie over rucolasalaten, samt friskkværnet peber, anret på et serveringsfad. Når de søde kartofler er bagt, kan du let pille skindet af dem. Skær dem i mundrette stykker og lad dem køle lidt af. Skær dådyrkøllen i tynde skiver og anret dem ovenpå salaten, sammen med de søde kartofler. Riv en kugle frisk mozzarella i rustikke stykker og læg overpå. Slut salaten af med knasende mandler, mere frisk peber og dryp lidt basamico over. 

Udskriv

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson