Frisk forårs salat med bøgerøget dådyrkølle
Ingredienser
Til 4 personer
1 stk bøgerøget dådyrkølle, ca. 300 g.
fra Rævhede Naturprodukter
150 g. rucolasalat
1-2 søde kartofler
125 g. frisk mozzarella
Balsamico efter præference
Friskkværnet sort peber
Olivenolie
1 håndfuld mandler
Sådan gør du
Start med at prikke huller i de søde kartolfer og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i cirka 30-40 min i oven ved 180 grader. Læg dådyrkølle i frysern i cirka en halv time for at gøre den mere skærefast. Dryst lidt olivenolie over rucolasalaten, samt friskkværnet peber, anret på et serveringsfad. Når de søde kartofler er bagt, kan du let pille skindet af dem. Skær dem i mundrette stykker og lad dem køle lidt af. Skær dådyrkøllen i tynde skiver og anret dem ovenpå salaten, sammen med de søde kartofler. Riv en kugle frisk mozzarella i rustikke stykker og læg overpå. Slut salaten af med knasende mandler, mere frisk peber og dryp lidt basamico over.