Sommerlig forret - bøgerøget andebryst
Ingredienser
Til 4 personer
1 stk andebryst, ca. 300 g.
fra Rævhede Naturprodukter
125 g. rucolasalat
2 skiver daggammel brød
125 g. brombær
Olivenolie
2 spsk. grøntvildtkrydderi
fra Rævhede Naturprodukter
2 stk. grønne faste pære
Salt og peber
Balsamico
Sådan gør du
Riv eller skær brødet i rustikke stykker, drys lidt olivenolie over brødet sammen med det grønne vildtkrydderi og bag i ovnen ved 200 grader i 5-10 min. Skær tynde skiver af pæren og massere lidt olivenolie, salt og peber ind i rucolasalaten. Når alle ingredienser er klar, anret ved at lave en bund af rucolasalaten og placere resten af ingredienserne flot ovenpå. Dryp lidt balsamico over retten. Server med det samme.