røget andebryst salat opskrift

Sommerlig forret - bøgerøget andebryst 

Ingredienser 

Til 4 personer

1 stk andebryst, ca. 300 g. 
fra Rævhede Naturprodukter

125 g. rucolasalat

2 skiver daggammel brød

125 g. brombær

Olivenolie

2 spsk. grøntvildtkrydderi

fra Rævhede Naturprodukter

2 stk. grønne faste pære 

Salt og peber

Balsamico 


Sådan gør du

Riv eller skær brødet i rustikke stykker, drys lidt olivenolie over brødet sammen med det grønne vildtkrydderi og bag i ovnen ved 200 grader i 5-10 min. Skær tynde skiver af pæren og massere lidt olivenolie, salt og peber ind i rucolasalaten. Når alle ingredienser er klar, anret ved at lave en bund af rucolasalaten og placere resten af ingredienserne flot ovenpå. Dryp lidt balsamico over retten. Server med det samme. 

Udskriv

Produkter

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson